V-TAC 3708

V-TAC 3708

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További V-TAC termékek: V-TAC Fali- és mennyezeti lámpa, csillár

EGLO AMADORA 90047 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 10 991 Ft EGLO AMADORA 90047 EGLO AMADORA 90048 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 22 363 Ft-tól EGLO AMADORA 90048 GLOBO Sassari 6905-1W Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 14 770 Ft GLOBO Sassari 6905-1W GLOBO SASSARI 6905-2 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 40 020 Ft GLOBO SASSARI 6905-2

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Fényforrás foglalat E27
Lámpa anyaga Fém

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Izgalmas megjelenésű fém csillár, beljesében E27-es Edison foglalattal. Apró horpadások, kis méretű, kör alakú gödröcskék teszik különlegesebbé a fém lámpaburát. Alakjánál fogva önmagában is látványos a fényesen csillogó fém csillár, azonban a felületi mintázat még exkluzívabbá és modernebbé teszi a lámpatest komplett megjelenését. A gödrös felszínű, fém burás csillárokba E27 foglalatot szereltek, ebbe legfeljebb 60 Wattos hagyományos izzó helyezhető. A fényforrás nem tartozék, azt webáruházunk energiatakarékos LED lámpa kínálatából is választhat. Mivel a bura nem átlátszó anyagú, ezáltal egy egyszerűbb megjelenésű fényforrással is megfelelő világítási élmény teremthető meg. A fém csillár burájának alakja csepphez, haranghoz és lopótökhöz is hasonlítható. A lámpatest kívül rózsaszínes-arany színű, belül pedig zománc-szerű fehér anyaggal van bevonva. A bura külseje fényes színű, ugyanakkor az ujjlenyomat alig látható rajta. A bura 27 cm magas, legszélesebb pontján 16 cm széles, az alsó nyílás némileg szűkebb, annak átmérője már csak 14.5 cm - mégis szinte a legtöbb típusú és méretű izzóval kompatibilis! Legfeljebb 14 cm hosszú E27 égőt javaslunk bele. A függesztővezeték műanyagbevonatú és fekete színű, hossza 95 cm. A mennyezeti tárcsa szintén fényes rose gold színű, átmérője 10 cm, magassága 2.5 cm. A függesztett lámpatestek elsősorban a nagy belmagasságú terekben terjedtek el, de a rövidíthető függesztőzsinórnak köszönhetően az átlagos belmagasságú szobákban is felszerelhető. A függőlámpákat legtöbbször asztalok, pultok, konyhaszigetek feletti világításként alkalmazzák. Felfüggeszthető önmagában egy asztal felé, de akár több lámpatest is felszerelhető egy sorban. Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!
  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.


Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.