V-TAC 3758

V-TAC 3758

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-06-27): 9451.00

További termékek a kategóriából

További V-TAC termékek: V-TAC Fali- és mennyezeti lámpa, csillár

GLOBO KADAVU 48089-2 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 16 310 Ft-tól GLOBO KADAVU 48089-2 GLOBO KADAVU 48089 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 11 800 Ft-tól GLOBO KADAVU 48089 LAMKUR LA26909 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 21 990 Ft LAMKUR LA26909 Top Light TP1000 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 7 290 Ft Top Light TP1000

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Fényforrás foglalat E27
Lámpa anyaga Fa, üveg
Védelem IP20

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Üveg lombik lámpa fa dugóval, opál üveggel: ez a függőlámpa azt a hatást kelti, mintha egy laboratóriumi üvegből készítettek volna világítótestet! Nem véletlen, hiszen a lámpák formáját az Erlenmeyer-lombik ihlette , amely csonka kúp alakú, felül szűk nyakú kémiai üvegedény. Az ilyen különleges dizájnú csillárok nagyon jól beilleszthetőek a manapság trendi lakberendezési irányzatokba és nem mindennapi kiegészítője lehet a loft, az ipari és a modern lakásoknak is!A fényforrás nem tartozék. A lámpák foglalata E27-es, melybe maximum 60 Wattos hagyományos izzó helyezhető vagy bármilyen teljesítményű E27-es foglalatú LED lámpa. A "laboratóriumi lámpából" 3-féle létezik: kúp , henger , gömb . Egyazon típusból egy vagy több darabot is felszerelhetünk, de keverhetjük is a különböző formájú lámpatesteket, így még exkluzívabbá téve a beltéri világítást. A mennyezetről belógatva helyi világításra alkalmas. Hófehér színe miatt tejesüveg lámpának is nevezhetnénk. A burán lekapcsolt állapotban sem lehet átlátni. A lámpatestbe legfeljebb 15 cm hosszú izzó illeszthető.
  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.
Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.