V-TAC 3759

V-TAC 3759

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További V-TAC termékek: V-TAC Fali- és mennyezeti lámpa, csillár

GLOBO KADAVU 48089-2 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 16 310 Ft-tól GLOBO KADAVU 48089-2 GLOBO KADAVU 48089 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 11 800 Ft-tól GLOBO KADAVU 48089 LAMKUR LA26909 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 21 990 Ft LAMKUR LA26909 Top Light TP1000 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 7 290 Ft Top Light TP1000

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Fényforrás foglalat E27
Lámpa anyaga Fa, üveg
Védelem IP20

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Laboratóriumi üvegpalack-lámpa fa dugóval, opál burával : az ipari formatervezés eredményeként létrejött különleges lámpa tökéletes válasz a kortárs igényekre. Egy tudós vagy vegyész otthonában is el tudnánk képzelni ezeket a világítótesteket, amely egy gömbölyű hasú, hosszú nyakú talpas lombikhoz hasonlít!A gömb rész átmérője 19 cm, magassága 16 cm, az alsó nyílás átmérője 13 cm, ezáltal nagy szabadságot biztosít bármilyen fényforrás behelyezésére. Maximum 60 Wattos hagyományos izzó szerelhető bele, de a fényforrás nem tartozék. Kínálatunkból ajánljuk hozzá az energiatakarékos E27-es LED lámpák at. A lámpák opál burával, fényes hófehér felülettel rendelkeznek. Az üvegbura nyaki része 11 cm magas és 6 cm átmérőjű. Tetején 1 cm-rel nyúlik túl a bükk színű fa betét , amely egy parafadugót akar felidézni. A fa betét egy 85 cm hosszú fekete textilkábel en keresztül kapcsolódik a fém mennyezeti tárcsához, melynek mérete 100x25 mm. A függőlámpák divatos elemei a lakberendezésnek. Önmagában is képes a tér díszítésére, ezért a lakberendezők előszeretettel élnek az extravagáns lámpák adta lehetőséggel. Legtöbbször a konyhában a munkapult felett vagy a nappaliban a dohányzóasztal felett alkalmazzák helyi világítási feladatokra. A "laboratóriumi üveglámpák" modern, loft, indusztriális stílusú otthonba is beilleszthetők , de bármilyen helyre felszerelhetjük, ahol egy exkluzív világítótestre lenne szükség például szórakozóhely, kávézó, étterem, stb. A laboratóriumi lámpák 3 formában készülnek ( kúp , henger , gömb ) , melyeket egymással is kombinálhatunk, de akár egyenként is felhasználhatjuk a beltéri világításban.
  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.
Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.