V-TAC 3819

V-TAC 3819

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További V-TAC termékek: V-TAC Fali- és mennyezeti lámpa, csillár

Kolarz Anello+Bianca 0314 U13.3 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 108 290 Ft Kolarz Anello+Bianca 0314 U13.3 Kolarz Anello+Bianca 0314 U15.3 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 216 090 Ft Kolarz Anello+Bianca 0314 U15.3 Kolarz Anello+Bianca 0314 U15.5 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 216 090 Ft Kolarz Anello+Bianca 0314 U15.5 Kolarz Anello+Bianca 0314 U14.5 Fali- és mennyezeti lámpa, csillár 134 390 Ft Kolarz Anello+Bianca 0314 U14.5

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Fényforrás foglalat E27
Védelem IP20

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Üveg, fa és fém elemek felhasználásával készült vintage lámpatest , amely alkalmas asztalok, pultok, konyhaszigetek fölött helyi világításra. A lámpatest 85 cm hosszúságú fekete szövetkábellel szerelt, ez igény szerint rövidíthető, így állítható be, hogy mennyire lógjon be a csillár a térbe!A vintage jellegű lámpatest nagyon jól felhasználható klasszikus, loft és indusztriális stílusú lakásokban is. Nappaliban, konyhában is megállja helyét , de szórakozóhelyen, vendéglátóhelyen, kávézóban, étteremben is felhasználható! Fényforrás nélkül szállítjuk! Üveg+fa függeszték: az üvegbura tetejében egy 10 cm hosszú, 4.5 cm átmérőjű fa betét található, ebbe van beépítve az E27 lámpafoglalat. A fa foglalat aljától az üvegbura alja ~9 cm-re helyezkedik el. Ha nem szeretnénk, hogy az üvegburából kilátszódjon a testbe tekert fényforrás, akkor legfeljebb 11 cm-es égő t ajánlott használni!A lámpatest foglalata E27-es, melybe maximum 60 Wattos hagyományos izzó helyezhető, vagy bármilyen teljesítményű E27-es foglalatú LED lámpa. Az átlátszó üvegburás függőlámpákhoz nagyon jól illeszkednek a dizájn izzók , hiszen a bura nem takarja el a fényt adó fényforrást, így az lekapcsolt állapotban is díszítő jelleggel bír:
- Filament LED lámpa: hagyományos izzószálas égőhöz hasonlító E27 LED égők.
- Retro LED lámpa: Edison égőhöz hasonló, borostyánsárga bevonatos LED égő. A lámpatesthez tartozék a fém mennyezeti takarókupak , melynek mérete 10 cm x 2 cm, színe fekete. Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!
  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.


Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.